Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Scen: Vardagsrum, ståknull


I vardagsrumsfönstret;
reflektionen av hennes nakna kropp,
håret ner över ryggen,
stjärten i rytmisk rörelse
under mina händer
när vi står mitt emot varandra,
mitt ute på golvet
under taklampan i höstmörkret
och vallar glidet
i lustans betäckningsfrossa;
den långa, taniga, bröstslappa filifjonkan Anita,
översigkåt,
på otrohetsbesök
ur sitt meningslösa äktenskap,
satsen exploderande ur faderullanfjånget,
inne i det förmätna, slafsiga Mumindalsåbäkets
smaskande & sörplande dockningsorgan,
mitt finger långt inne i hennes anus,
hennes blöta tunga i mitt öra,
obegripliga urtidsljud ur hennes strupe;
kardinalkättja
och absolut inget annat




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 65 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-09 15:06



Bookmark and Share


  Foohexa
snödriva
2024-01-09

  siv birgitta.a. VIP
har du ingen säng är det inte skönare där,gillar att retas med gubbarna birgitta
2024-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP