Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
HAHA!! Man hör ju hur lite insperation jag haft!! AHHH!


En oinspererad natt

När insperationen tar slut,

som också den lilla pigghet som lever kvar i mig,

denna kväll, denna natt

 

Då är verktygen slut

för att laga poesins döda

stome




Fri vers av Jinzan
Läst 513 gånger
Publicerad 2006-08-19 19:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jinzan
Jinzan