Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
pladder


senryu (10 i bägare)

oordning väntar
på den som tror på tarot

tar ett annat kort




Bunden vers (Haiku) av SpamPippiL VIP
Läst 77 gånger
Publicerad 2024-01-11 21:55



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Tro på Jesus.
Han är fridens Gud, inte oordningens.
Det ockulta kan bara leda oss vilse.
2024-01-12
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP