Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Centralstimulerad

signalsubstanser som avfyrar,
avfyrar och smäller likt raketer,
synapser som kreverar,
och nervceller som exploderar,
allting sker samtidigt,
väldigt smidigt,
och det är lite överväldigande,
så man spyr ut lite magsaft,
folköl, gulgrön galla,
och lite blandsaft,
fångad i en spiral av ren extas,
nervsystemet har födelsedagskalas
därefter så infinner sig en fridfull eufori,
strax dags att fylla på, ta en till,
en ny,






Fri vers (Fri form) av materia2k
Läst 50 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-20 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

materia2k
materia2k