Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Purrad


Gryningens drömmar
är en flock hotfulla tjurar;
opålitliga, oinhägnade sanningsvittnen
utan hänsyn
till en purrad världs tillrättalägganden,
vari räds varje möjlighet,
utknuffad i förödande frihet,
där varje sekund räknas, varje liv bortses,
där det utbrunna ligger eldat
och alternativen ligger stockade i ovaldhet
där andningens lungor kippar
och iakttagelsernas kognition demenseras,
medan Brunn-Stig letar sig upp ur en tidig Murakami




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 22 gånger
Publicerad 2024-01-25 10:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP