Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Folksånger


Åren
är evighetens löftesbrott;
dagarnas heliga tecken,
nattens ornament mumlande
under mina fingrar

Kroppen
är min uppfattning
av världen;

sömntrött,
vakenvild,
sollynt,
månsvept

Tiden
är ett enda taktslag,
vinande i blodet

Huden
ser åt alla håll,
vidhäftar atmosfären
mot igår, idag, imorgon;
kapslar mitt ungefärliga maskineri,
sänkt i vätskor & sega samband,
hormonförsett, elektrifierat, impulsstyrt
längts ut i galaxhoparnas grundämneseruptioner;
ett LÅTSAS
som sjunger folksånger




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 32 gånger
Publicerad 2024-01-26 11:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP