Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vila I Frid




nu

när den 99:e sommaren

går mot sitt

slut


får du

vila


vila

i

frid






Övriga genrer av zaphod
Läst 509 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-20 13:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zaphod
zaphod