Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKIDÅKARSVANAR

Vi vande oss vid att han vann, att han kunde,
vår vintriga Svan, våran man, våran Gunde!

Nu ser vi på ännu en Svan, men en kvinna,
en Linn, som gör allting hon kan för att vinna.

De bär samma namn men av olika släkter.
Vi ser dem i vinnarnas skidlöpardräkter.

 

 




Bunden vers (Rim) av Ulf Carlsson VIP
Läst 35 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-02 13:52



Bookmark and Share


  Anya VIP
hommage....
2024-02-06

  Anya VIP
Vilken underhållning denna skidåkning är och de var/är fantastiskt duktiga. Snygg homage.
2024-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP