Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

buddhas nystan

.
.
motståndare, förda bakom och förvirrade bortom
tre karatärer i samhällets turbulenta patrask
ödets förvaltare, trådföljarbegåvade eller
alltid ur fokus med förnekande jämt
bara tvåan av tre går vanligen hem

längst vägar som nystanet benägit falla
samlad koherent i fas och riktning
som den gamle buddha nog hade sagt
likt citat ur mest ofrämmande ord
obeskrivbar stig vid angiven öppning




Fri vers (Fri form) av ordpåväg
Läst 58 gånger
Publicerad 2024-02-16 19:39



Bookmark and Share


    Tidsljus_Timelight
Gazas nystan.
2024-02-16
  > Nästa text
< Föregående

ordpåväg
ordpåväg