Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Realtid


Jag knullar dig
i realtid

Du väller ut
över vaxduken;
tar i präktigt anspråk

Tiden mojnar,
dagen drar sig undan,
hänger i dörrposten,
lyssnar efter
horfåglar
i sädesavgångarna

Maktförskjutningarna misstas
för brutna kontinentalsocklar,
ståndaktigheten för tektoniska drifter

Jag knullar dig
i realtid,
i myrkrypningarna
som krälar doggy-style
över samhällsnyttan,
och klåfingrarna
som petar i arslen

Det skvalar i brådrasket
när du blir plaskig

Jag knullar dig
i realtid

Dragskåpen dråsar ner
omkring oss
som snön från träd
i blidans
laboratoriemiljö

Rytmerna sprider sig
genom jordlagren;
stängslen sjunger sneddragna
ur kättjans påsatta lägen,
i vibraton långt utom kontroll;
permafrosten rister på sig,
tågen spårar ur,
passagerare evakueras
över norrländska myrar,
militäranläggningar blir av
med förbudsskyltar
som smäller iväg i alla riktningar
när jordlagen skiktar

Jag knullar dig
i realtid,
bilarnas larm tjuter
som kåta hyenor
över parkeringplatserna
runt ICA Maxi på Storheden
och Willys i Boden,
lågtrycken väller in från Atlanten;
sekundmetrarna ruckar
på fasta installationer

Jag knullar dig
i realtid,
hästarna
spränger bristningsgränsen,
cirklarna vidgas
och ute runt horisonterna
står Skapelsen
i små grupper och huttrar

Jag knullar dig
i realtid!




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 24 gånger
Publicerad 2024-02-21 15:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP