Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flertalet


Navigationen svävar på kompisnålen
när jag skiljer de levande från de olevande,
de döda från de odöda;
inte någon övertygande skillnad
när egensinnet grundstöter;
gradvisa stötar uppstötta i storleksordningarna,
fingrarna blingade i årsringarnas rörläggning,
ända ut på nagelbanden
som spelar på återsamlingar
eller fladdrar i tibetanska bergspass,
nuets nudister vacklande bort i G:a Klaras gränder
i SF:s svartvita journaler,
stumma ifrånskyllningar lätt tillgängliga,
men strax rön
i argumentationsanalysernas blodigt blåsiga piskrapp

Må fan ta flertalet!




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 20 gånger
Publicerad 2024-03-05 12:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP