Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Amöbor, maneter


Människans ansikten: Amöbor, maneter, aliens

Ögonen: Ormar som vimlar mot mig

Kroppen: Förutsättning för ormandet ur huvudet

Hela människan: Funktion framlurad
ur supernovornas grundämnen,
komponerad av ett knippe funktioner;
en opersonlighet maskerad som personlighet,
lika fysiskt tinglig som graniten
eller skiffern,
lika älsklig som ögonens ormande;
lika evig som ögonblicket;
lika förgänglig som universums obegriplighet




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 27 gånger
Publicerad 2024-03-12 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP