Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett och annat sagt

.
.
om människans rätt forma
bilden av sitt eget liv
utan besvärande inslag
ur en övermakts behag
kan sägas ett och annat




Fri vers (Fri form) av ordpåväg
Läst 26 gånger
Publicerad 2024-03-16 12:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ordpåväg
ordpåväg