Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moder Jord

Moder jord gråter
hör hur hennes mull kvider
marken är kall 
efter tusen års alla strider.

Denna stora starka stjärna
hennes ursprung och kraft
har snart gått förlorad
vi missbrukade vår makt.

Tider ska komma
snart är det inre utarmat
jorden skälver, skakar, torkar ut
inget blir henne givet.

Du dåre, vi okunniga
besinna oss livets girighet
låt inte svärdets klinga bestraffa
för det hon stred.




Fri vers av Rosen VIP
Läst 563 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-08-21 18:36



Bookmark and Share


  Lady Alassa
Äkta sant och ger mej ord för min förtvivlan
tack
Liz
2010-02-13

  aol
en stark sann poei om vr framfart på vår jord
2009-09-11

  TheThinLine
Nu förstår jag. Vår Jord måtte våndas i obeskrivliga plågor såsom vi har farit fram...
Den här var jätte bra :) förstår inte varför ingen annan kommenterat den.
2007-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP