Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det friaste folket - del 2

.
.
kanske är det därför de slaktas
eller är det för att ge plats
för hemvändande semiter
likt ukrainarnas land
ge kazarer och azkenasi
sina ursprungsplatser åter
när förenta bidens land
rasar i kulturell kollaps




Fri vers (Fri form) av ordpåväg
Läst 35 gånger
Publicerad 2024-04-05 08:43



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
The United States of Israel is abandoned by the world.
2024-04-05
  > Nästa text
< Föregående

ordpåväg
ordpåväg