Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alla dessa ord

.
.
i eftertanke var nog demokratin möjligen
på väg att lyckas men kanske inte ändå
säkert dock var att för folkets räkning
var demokrati det bäste de haft
så bra att hon glömde försvara den
på enbart dåliga effekter av densamma
ignorans materialism och empatibrist
trots att varje individ är innerst god
men samtidigt snål och omedveten om
varför hon har intagit alla dessa ord




Fri vers (Fri form) av ordpåväg
Läst 29 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-13 12:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ordpåväg
ordpåväg