Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Det förflutnas etymologi


Andliga frågetecken

 

  • Fyrradig dikt kvintett

 

Frågetecken har jag

Jag har inget öde

Någon början eller slut

Vet jag endast lite om

 

När det började

Var jag inte ens född

När det slutar

Kommer jag att vara död

 

Herre Jesus Kristus

Käre följeslagare dig frågar jag

Räddare av synd och

Mästare av förlåtelse

 

Jag är varken det ena

Eller det andra

Jag svär mig inte fri

Men är skulden evig?

 

Jag har inte hittat

På denna artefakt

Utan den är skapad

Ur en konstnärlig logik

 

Taleptox Skrev

Den 20240414

<+>




Bunden vers (Annat versmått) av Taleptox VIP
Läst 25 gånger
Publicerad 2024-04-14 17:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP