Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hembygden Konsum Kyrkan


Ringad i en labyrint
ringlar vägen fram
mot ett diffust objekt
utan ett enda namn
finner inget av värde
ingen famn

Vita kyrkan på kullen
klockorna slår
en påminnelse om gudstjänst
på helgringning de går

Folkets hus har fullt drag i galoscherna
gubbarna slår en drill mot väggen
i magen de ljumma rusdryckerna

Konsum har extrapris på korvring
stämman har satt sin mening
till tanternas glädje
förkunnandes sin ledning

Minnen ringlar fortfarande vägen fram.




Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 23 gånger
Publicerad 2024-04-16 15:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP