Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillstånd




Om han inte ejakulerade i morgonsängen
fick han lida för det hela resten av dan.
Vanligtvis skakade han av sig
det första han gjorde
men råkade han av någon märklig anledning
hoppa över den gyllene stunden
fick han som sagt betala dyrt.

Han var en 68-årig tonåring
med ett förvånansvärt anlag
för kåta fantasier.

Han skyllde inte på nåt.
Reste det sig
så var det bara att smyga undan.
Närhelst och varthelst.

Nu var det dags.
Han hölls med tuggmaskinen,
flishuggaren.
Och en sån skapar ju som bekant rejäla fantasier.
Då dök hon upp.
Hon han aldrig hade kysst.
Hon med norra Europas stiligaste ända.
Som han längtat så efter att smeka och slicka.
Det var bara tvunget att få sjunga ut
denna torra, kalla vår
men som i honom
skapade bilder
omöjliga att fäkta bort.

Så.

Återgång till flåshuggaren.
Nu tiger du din jävel !




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 24 gånger
Publicerad 2024-04-19 10:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP