Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mörkret är en sjuk person från min uppväxt.


Jag har besökt mörkret

Alla dom drag som jag aldrig har klarat av.
Jag var lika tyst som jag alltid har vart.

Jag fortsätter att hålla min distans.
Jag ger aldrig mörkret en chans.

Mörkret som vill försöka bryta ner mig,
eller säga allt som inte är sant.

Jag klarar inte mörker som inte är sig själva.
Jag låter mörkret få välja mitt avstånd.

Jag har besökt mörkret.
Sådana som finns lite här och där.

Mörkret har aldrig klarat av
att ändra mitt hjärtas kurs.

Fast mörkret gör mig ledsen,
så är ändå alltid mitt ljus störst.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Hubert
Läst 14 gånger
Publicerad 2024-04-19 13:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hubert
Hubert