Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ja vem tar hand om dom som mår psykiskt dåligt är det vi som skall stå ut med vad som helst


satt i köket och åt

det var jätte jobbigt.
kände hur kraften försvann.
tänkte bara lugn lugn.
kände hur hon trampade uppe på.
gick till toa jätte jobbigt-
min son stod o gjorde mat.
sitter nu i soffan i stora rummet.
mår dåligt av denna kvinna.
blev arg på henne röker hela tiden.
mitt blodtryck blev 85.57.62.
kan inte andas det skiter hon i.
jag sover i stora rummet kan knappt ta min medicin,
dricker ingen vätska kan knappt äta.
därför gick jag till köket i dag.
mina söner har köpt en ny säng till mitt sovrum.
kan inte sova där hon sover känner hennes hat,
förklara hur kan det bli så här.
jag känner precis var hon är.
det är kusligt när man känner ondskan.
sen känner jag hon är på balkongen.
hon väcker mig flera gånger per natt.
ingen säger nåt här i porten.
man kan väl inte ta emot hur mycket skit som helst.
nu när min hälsa har blivit lidande
.får sita timmar innan jag kan gå på toa av birgitta 19.4 2024




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 34 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-04-19 13:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP