Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min styrka o min envishet

att ha ett sånt humör.
driver dom mig för långt.
då kommer min dåliga sida fram.
som jag inte vill känna hos mig själv.
min envishet tror att alt.
omöjliga går just nu-
tror jag att alt måste vända.
gick genom stroke 2016 januari.
kunde inte se eller gå.låg på intensiven 2018 december.
fick flera påsar blod läkarna trode jag inte skulle klara mig.
jag hade tarmblödningar av tre stycken lblodförtunande .
plus föra mediciner nu 8 mars 2024hjärt infark.hjärt flimmer.
dom vsste inte hur länge jag hade gått med det.stopp i tre kär.
i hjärtat dom har bragjort en ballong sprängning-
fick sätta inpase maker ovanför hjärtat så jag kan ands.
den kikar i gång mitt hjärta i fall det stannar.
sen bröst cancer i mars sen all sorg alla kära jag mist-tror bara.
att alt skall vända en dag kan bara å inne går jag ut.
är för svag då måste jag hänga på mina barn.
när jag skall till läkareman blir ledsen när man inte orkar nånting-
måste bara tänka lugn lugn andas genom näsan
det fick man lära sig när man fick panik när man inte kunde andas.
av birgitta 20-4 2024




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 32 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-04-20 14:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP