Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pearl

I trace my soul
by way of power lines
the way they bend
when close to a heart
that shines
the way they
tangle, twist, and curl
around your hidden pearl
I could not ever, ever
pry them apart.




Fri vers (Fri form) av Lustverket VIP
Läst 55 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-04-20 23:27



Bookmark and Share


  Respons VIP
Kraftiga urladdningar och mycket kärleksenergi på den plats där själen gått förlorad.
2024-04-22

  Cower At The Man
Skaplig poesi på engelska, men "hidden pearl" är en objektivt töntig ordföljd som underminerar helheten.
2024-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP