Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge rum

Tid för kärleken

Den fyller hjärtas rum

Stannar  upp på vägen

Vad är viktigast i livet

Vara älskad för den du är

Inte mista hoppet

När det är motgångar

 Vissa dagar känns tunga

Det finns alltid glädje längre fram

Och trygghetens borg väntar

Ger en uppmuntran

Aldrig tappa lyckan i livet

Alla rum rum står öppna

Bara kliv in

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 33 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-04-22 09:48



Bookmark and Share


  Koloristen
Minner mig om en gammal dikt jag skrev:

Svaret

Hela denna livstid
att växa och lära,
riskera och misslyckas,
lyckas och välja
och spara och förbereda.
Jag hade börjat undra:
Vad är allt detta till för?
Och sedan kom svaret:
Du!
2024-04-23

  Bibbi VIP
Gillar.
2024-04-23

  BenGust VIP
"Alla rum står öppna."
Det som kallas livet
väntar oss alla,
tänker man då.
Texten öppnar horisonten
och tillvaron känns inte längre
som en stängd dörr.
2024-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP