Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tranan

Dansar med sina eleganta ben på ängen

Förflyttar sig  hela tiden framåt

Har en kostym av gråbruna fjädrar

Sträcker sin smala långa hals högt

Näbben gnistrar vackert i solljuset

Tranans dans fortsätter lite till

Och sen  lyfter den  stolt sina breda vingar

Flyger bort i skymningen




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 30 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-22 10:12



Bookmark and Share


  Koloristen
Den härliga, gamla japanska tranan! Vackert.
2024-04-23

  Bibbi VIP
Gillar.
2024-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP