Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fred

Tänk om något spelbolag tog ställning.
Skapade en betting om vilket datum
Ukraina vinner eller diktatorn som
startade invasionen blir avsatt.

Där alla satsade pengar gick oavkortat
att stödja Ukraina. Jag gillar inte spel,
men jag hade kunnat satsat en slant
på rätt datum.

Vinsten är att få fred.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Hubert
Läst 15 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-22 12:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hubert
Hubert