Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleksappar med bild


Kärlekens skönhet

Jag lämnade inte kärleken
för att hon var vacker.

Utan för att hon var dum,
och skönhet kommer inifrån.

Det enda sättet för mig
att få finna kärlek igen.

När ingen faller för
att se mig utifrån.




Fri vers (Fri form) av Hubert
Läst 10 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-22 14:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hubert
Hubert