Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krossade hjärtan

Det finns dom som är duktiga
på att krossa hjärtan.

Det finns dom som är
duktiga på att laga hjärtan.

Och dessa människor är aldrig
samma person samtidigt.

Och en som krossar hjärtan,
kan även få sitt krossat till slut.

Inte för ens det har hänt, kan
dom ta kärleken på allvar.

Inte förrän dess, så kan dom se
hur kärleken faktiskt ser ut.




Fri vers (Fri form) av Hubert
Läst 17 gånger
Publicerad 2024-04-22 16:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hubert
Hubert