Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älvan

Dansar i dimman

Stegen är lätta och mjuka hörs nästan inte alls

Marken är täckt av silvergrå mossa

I skogen är det stilla

Träden står tätt tilsammans

Älvan dansar in i skogsdungen

Väntande på kärleken

Livets hemlighet

Försvinner osynlig bort

I den grådisiga dimman




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 43 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-04-25 09:17



Bookmark and Share


  Åsa Henriksson VIP
Älvornas och trollens skog.
Sverige i sagodräkt. Mycket fint och stämningsfullt.

Som en målning av John Bauer.
2024-04-29

  BenGust VIP
Alltid något magiskt med älvor som
minner om gläntor, dungar och
svensk blandskog. Bokmärke.
2024-04-29

  Bibbi VIP
Gillar.
2024-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP