Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(en sex-radning som får duga?) "Togetherness is better than greatness"


°Medel mot gryende hat?°




Erotisera mera
och polarisera
mindre numera.












Prosa av Sefarge VIP
Läst 31 gånger
Publicerad 2024-04-26 16:03



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Av erotik
blir man rik
2024-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP