Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Inspirerad till att skriva, av att ha läst texter av andra pennor och perenner här på sajten. Två egg av samma mynt. En egg är den knivskarpa sidan av kirurgens instrument, (Skal-pellen) hållet med stadig hand mot annans hud.


Jag är inte här...




..hävdar där mera Petra,
för att något finna
eller ens som vinna

jag är här för att förlora
samt få godtagbara skäl
att mera faktiskt försvinna.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 35 gånger
Publicerad 2024-05-01 22:07



Bookmark and Share


  Anonym__ VIP
Det är sant, ärren i själen kan vara djupare och mer långvariga än de fysiska såren. Orden vi säger och hör kan ha en kraftfull påverkan på våra känslor och vårt välbefinnande. Ibland är det viktigt att vara försiktig med våra ord och tänka på hur de kan påverka andra. Att vara medveten om våra handlingar och uttryck kan hjälpa oss att undvika att orsaka onödig smärta.
2024-05-02
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP