Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

då har jag rensat bort alla texter

som var utlagda hitintills i år

kommer arbeta mig bakåt
och kommit en bra bit
omfånget blir mindre
mycket skräp som härstammar
ur allt på sidan
de kastas omedelbart
det som fanns värde i
finns arkiverade

tack för du orkar peter parker kram




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 35 gånger
Publicerad 2024-04-29 18:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP