Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tomma hundar

jagar bäst sägs det
tomma tunnor skramla mest
Vem som är vem går
fundera mycket över
när Trumpen öppnar mun
ofantligt sur ser han ut
varje gång han öppnar sin trut
inför domaren
valet blir en rysare
Biden knappar in






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 20 gånger
Publicerad 2024-04-30 02:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP