Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


egen bild


Solkig

går det att förklara
eller bara acceptera
skämd frukt sprider smitta
till den friska
samma är det med oss
en nysning och alla
i hissen blir sjuka
om de inte vaccinerade

visst är det så vita fjädrar
blir solkiga där damm finns
i varje vrå..
det är något tänka på
klokuggla

Då gäller det att städa tills
allt är rent och vädra










Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 20 gånger
Publicerad 2024-04-30 02:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP