Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårrabattens dubbla budskap



Vårens saftiga tid med händerna i rabatten
passar jag på
att handla på rea
Värmen trycker på
och ett glas saft kan jag ej förneka

Åter i rabatten
kommer grannens hund och lägger sitt ...t
Nosen på min hand
ger jag honom en ren pappersbit

Uppnosig i uppsyn
visar matte rätt nära
sina behag
I en irriterad min
trippar hon iväg
likt hammarslag








Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 16 gånger
Publicerad 2024-04-30 13:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP