Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hoppas allt bra klokuggla


pusslet


kanhända bitarna fogas samman
och pusslet blir komplett
och vid veckans slut
har målaren slipat och oljat
båda dörrarna
tvättat mossan från taket
bytt ut det trasiga mot trä

medan en annan kan ägna
sig åt allt som skriker på hjälp
bilen måste vänta på sin tur
nu när fågelungarna sluppit
ur sin bur




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 12 gånger
Publicerad 2024-04-30 14:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP