Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


PRESIDENTKANDIDAT MED HJÄRTAT PÅ RÄTT SIDA AV MÄNSKLIGHETEN

Det lär väl vara väl inmutat i varje med-
veten människa att etniciteter med judisk
härkomst styr Usa`s regering men i den
destruktiva belägenhet Usa befinner sig
i 2024 finns det ändå hopp och det är i
den amerikanska judinnan Jill Ellen Stein
1950-politiker,
fredsaktivist och läkare,som kandiderat
i presidentval 2012 och 2016 samt även
aktuell 2024 vilket vore räddningen för
Usa och det amerikanska folket.

Men hennes hjärtefrågor som att stoppa
folkmordet i Gaza och nedrustning av
krigsindustrin och upprustning av sjuk-
vård samt miljön, lär inte konkurrera ut
den hårda kärna av zionister i senaten
som styr med järnhand likt envåldshärsk-
ande diktatur,
där mänskliga rättigheter och demokratier
synes som borta med vinden,
men samtidigt har många sagt upp sina
tjänster i senaten och kvar är snart bara
fanatiska zionister som Blinken,Miller och
Kirby samt en senil-dement Biden som
varken ser,hör eller känner något.

Stein har myndigheternas öga på sig och
även "Israel-lobbyn"efter att upprepade
gånger blivit fängslad av polis för uppvig-
lande aktivism och blockerad på Facebook
samt Instagram efter kritik mot Israel till
försvar för Palestina och menar att Israel-
erna kan utvandra till Polen och lämna
Palestinierna ifred mm,
Jill har av sionistiska judar blivit bedömd
som "The Wrong Jew" och att varande anti-
semitisk.

Det amerikanska folket får bara hoppas att
de goda judarna vinner valet och att de onda
förlorar.

-


-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 36 gånger
Publicerad 2024-05-02 03:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP