Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det som gör själen glad

att under en rubrik
sammanfatta gruvhålet
människor går ner i
beklämmande förstå
bedövade av sin hjärna
som lagt av efter olika "droger"

ägnar min tid åt det
som gör själen glad
det minsta osannolika gram
välter
tilltron till andras röster

knäpper på dagen
dagens nyheter droppar in
tacksam vakna utvilad
utan feber
ha en fin dag klokuggla




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 18 gånger
Publicerad 2024-05-01 06:48



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
att skriva bland främlingar var den hårdaste skola jag gått det öppnade mina ögon
skillnaden mellan
drömmar och verklighet

deömma måste själen för överleva
bland vargar
ett pansar behöver alla flr inte blöda
2024-05-01
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP