Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fick anfall igen inge luft

i måndags kockan 15.00.
fick hemskaste anfallet-
när jag var i köket.
jag min son skulle äta
min son blev arg o rädd,
han skrek skal jag ringa ambulansen.
nej nej sa jag det går över.
hunden blev rädd sprang ut i hallen-
jag stod i fönster i köket fick ingen luft.
grannarna hör hur jag låter.
men hon ovanför fortsätter -
röker var 10 minut på dagen.
natten har rökelser så jag inte kan andas.
det går in i mitt sovrummet har en kall fläkt,
med kalluft så jag kan andas,
det är så mitt liv är vet inte hur länge jag orkar.
på fredag ringer en kvinna från hjärt avdelningen från sjukhuset o pratar.
skall höja medicinendå känns skönt då känns inte alt så ensamt
av birgtta 1.5 2024skrev i dag




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 19 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-05-01 09:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP