Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stod på händerna klokuggla


otroligt den sjuke åkte aldrig
mumien var stum
hade fått en metastas
nära fläcken som op bort
och strålats under
månaden 24 ggr
om du hör en duns
när du läser det här
är det min haka
som trillade ner
han höjer vården till skyarna
och arvsskiftet är på G
hörde minnet intakt

faktiskt proppmätt
på allt elände
så en vinstlott känns bra




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 17 gånger
Publicerad 2024-05-01 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP