Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag har en plan



sade Sickan och klappade
paketet som var instucket
under armen
paketet var anspråkslöst
brunt papper med ett
alldeles vanligt nött snöre
som höll papperet på plats
ty på pappersarken
dolde sig en masterplan
allt var tajmat och klart
miljonstöten..

ska fokusera på utearbetet
det är min plan
ha en fin dag klokuggla




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 23 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-01 12:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP