Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


https://youtu.be/yZnMHLnTbpw?si=DHduQNnCbIiGvZO`


KÄRLEKENS BLANDNING

Se ! den mångfaldigande människans olika
etniciteter blandar sig med varandra där de
heligt outtömliga könens lust,
och de ensamma hjärtans längtan till sam-
hörighet är i ständig rörelse runt jorden,
som ingen religion, politisk ideologi, rasism
eller antisemitism övervinner.





-




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 25 gånger
Publicerad 2024-05-01 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP