Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bland rosa champagne och mineralvatten

Hon bara försvann
från berusande catwalk
till nykter modell.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 19 gånger
Publicerad 2024-05-01 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP