Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ansträngande klokuggla

vattengympa
som kaffe utspädd
med vatten
trädgårdsarbete däremot
det ger råg i ryggen
och ett sömnpiller
som heter duga
sovit som
golvad av ett basebollträ

Alltid ett nöje finna
någon avslutat sitt liv
eller vad kallas det
rapparen som byter kostym
Tack behöver då inte blockera
minsann hela
aparmen har haft
uppesittarkväll
är inte det fel årstid?
självaste ståuppkomikern Grimmen
och den vinpimplande horan
hela bysantinska sällskapet
har varit flitiga inatt
dessa skitlga skabbiga dingos
när jävelskap vankas
Då är de alerta

usch har du fått
en blund i ögat inatt
Peter parker ?




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 8 gånger
Publicerad 2024-05-02 05:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP