Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

knuten näve



Då ursinnet stiger
som kvicksilvret
i en febertermometer
till 40 grader
skulle knytnäven
banka ner eder i skiten
ända ner dit
där ni hör hemma!




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 16 gånger
Publicerad 2024-05-02 05:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP