Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ha en bra dag klokuggla


mera oktan i tanken

känns som behöver
fylla på mer bensin
fast målaren kommer em
och behöver arbeta
baksidan
fann till min fasa risken finns
koltrasten börjar en ny kull
då den första flugit ut
undrar hur många
som överlever?
de matas efter de flugit ut
tills hon inte hittar dem
och de flyger men inte bra nog
de är lätta byten







Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 14 gånger
Publicerad 2024-05-02 05:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP