Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge tiden

En chans igen

Se genom allas kurvors fart

Tusendel sekunder minuter år

Far genom livet

Var tog tiden vägen

Ingen vet

Dagar månader år  flimra förbi

Det är dags ta tiden tillbaka

Alla minnen följer med fotograferas

Skratten hörs i bakrunden

En livsfest av elegans

Ge livet en chans lyfta

Musiken följer med förgyller  skapar glädje

Tillslut  hörs ett sorl från gemenskapens hus

Ge tid till livet




Prosa av Fjellhuldra VIP
Läst 25 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-05-02 09:12



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Begrundar.
2024-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP