Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mognad till skörd


Att hålla allt inom sig blir ansträngt,
unket och märkbart knas.
När det väl öppnas upp,
pyser det dåliga ut och in strömmar syrets extas.

Att jaga allt och ingenting
blir stress , i tiden en fälla.
Med eftertanke vårda dina timmar,
så odlar du din gräns , ny och säkra.

Här finns nu ett tacksamt område,
att vårda och behärska,
en mognad till skörd.
Med tålamodets gåva,
kommer ditt liv att bli berört.





Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 18 gånger
Publicerad 2024-05-03 14:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP