Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan

Jag är författad, förefattad,
i mina dagböcker, dagarnas böcker,
livet plitat, sida upp,
ner

Jag kan vara utan dig,
också när orden separerats till obegriplighet
i enstaka flyttfåglar på höstledningar,
med falska profeter och deras vederstyggliga beläten
i bakgrunden,
nöjda och glada som skenheliga mullor på horhus
i Persien
och jag la mig i, kom fram
någonstans mellan högröstad och tyst,
mellan tillbakadragen och på,
rullen full eller byssanlullad

när orden grabbar pennan,
skriver vad jag vill,
fyller dagarna med text,
text med dag,
utan dig




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 20 gånger
Publicerad 2024-05-03 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP