Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På samma skylt


Pelargonen i köksfönstret är ansad
av din glimrande blick

I madrassen finns en grop efter din kropp
jag tätt höll varje natt höll om

Sparat i telefon ligger det första röstmeddelande
då du både ömt och orädd uttryckte de tre orden

På kroken bakom källardörren fann jag din tröja
med doften av svett, häst och hö

Inrullat under soffan hittade jag ditt cerat
använt på dina läppar jag ofta har kysst

På ytterdörrens skylt står våra namn
ett bevis på att du och jag,
tillsammans lever kvar












Fri vers av Månfjäril VIP
Läst 57 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2024-05-06 21:13



Bookmark and Share


  träsnidaren
Fint fångat...känns igen.
2024-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Månfjäril
Månfjäril VIP